Exploitatie van duurzame buiten reclame in uw gemeente

Reclanet kiest voor kwaliteit en hecht veel waarde aan een duurzame samenwerking. Is uw gemeente op zoek naar een duurzame partner voor de exploitatie van lichtmastreclame, LED schermen en/of stadsklokken dan komen wij graag in contact met u. Wij hanteren de meest zuinige LED lichtmastreclames en kunnen onze producten afstemmen op uw wensen.

Reclame-exploitatie toestaan in de openbare ruimtes van uw gemeente genereert inkomsten en neemt uw gemeente werk uit handen. Door dit goed te reguleren, voorkomt u een rommelig straatbeeld en irritatie bij uw inwoners en (lokale) ondernemers.

Als gerenommeerd exploitant van buitenreclame-objecten werken wij al jarenlang samen met gemeentes als Amersfoort, Zeist, Soest, Woerden, Naarden, Stichtse Vecht, De Bilt, Lansingerland, Etten-Leur en Geertruidenberg op het gebied van lichtmastreclame. Onze stadsklokken te vinden in 55 verschillende gemeentes.

Lees hier meer over hoe Reclanet een bijdrage levert aan een duurzame economie.

Is uw gemeente voornemens om reclame in de openbare ruimte toe te staan of zoekt u een (nieuwe) partner dan gaan wij graag in gesprek met u.

klok