Je ziet ze steeds vaker langs wegen en in steden: LED schermen waarop een reclameboodschap wordt getoond. Door de bewegende beelden een zeer opvallend buitenreclamemedium. Wij hebben ze – onder de noemer specials – in ons ‘assortiment’. Evenals opvallende bannermasten die in vele maten zijn uit te voeren.

  • Specials

LED-schermen

Interactief adverteren op LED schermen

Als ondernemer heeft u er belang bij om uw aanbod lokaal bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Vanaf nu kunt u uw potentiële klanten bereiken op diverse locaties.

Vanaf november 2021 bieden wij u ook 4 nieuwe LED schermen aan in de gemeente Zuidplas. De schermen van 2 x 1,5 meter staan langs drukke doorgaande wegen in de 4 dorpskeren: Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle. De schermen zijn zowel individueel als gezamenlijk in te zetten. Er is ruimte voor maximaal 7 adverteerders per scherm zodat de zichtbaarheid van uw uiting gewaarborgd blijft. De 4 schermen samen bereiken dagelijks tot 63.000 passanten, dat zijn er bijna 2.000.000 per maand!

In Gouda hebben we op drie locaties toplocaties in Winkelcentrum Bloemendaal LED schermen beschikbaar op op te adverteren. Hoge kwaliteit LED-schermen van 2,5 x 1,5 meter met pixelpitch van 3.1 mm voor een enorm scherp beeld. Het winkelcentrum heeft iedere maand 375.000 bezoekers die uw reclame bijna niet kunnen missen.

Het unieke van deze manier van adverteren is dat u zelf uw advertentie(s) kunt ontwerpen, aanpassen en plaatsen op de LED-schermen. U krijgt bij ons zelf toegang tot de content! U kunt ze 24/7 online aanpassen, zodat u altijd actueel bent. (Wij kunnen dit uiteraard ook voor u verzorgen).

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u persoonlijk advies wilt kunt u ons bellen 076 587 40 30.

Beschikbaarheid van onze LED-schermen

Geen LED-schermen bij u in de buurt?

Bel ons op 076 587 40 30. Wij kijken graag wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn.