Duurzaamheid propositie Reclanet Holding B.V.

Duurzame lichtmastreclames

Duurzaamheid en innovatie zijn niet meer weg te denken uit de buitenruimte. Vanuit Brussel en Den Haag liggen er stevige ambities om onze samenleving CO2-neutraal en circulair te maken. Provincies en gemeenten vertalen deze ambities in hun beleid, maar ook in het MKB is de duurzame beweging goed zichtbaar. Mensen zijn steeds vaker bewust dat je niet hoeft te wachten op de grote bedrijven, een wettelijke verplichting of een ramp. Zélf verantwoordelijkheid nemen en het verschil maken – dat voelt goed en straalt af op je klanten.

Bij Reclanet begrijpen wij dat de impact van onze producten en services op de carbonfootprint van een gemeente of een MKB-bedrijf beperkt is. Toch kiezen wij ervoor om daarin het verschil te maken. Minimaal energieverbruik,  circulair materiaalgebruik en milieubewuste services.

Lichtmastreclame voor lokale vind- en zichtbaarheid (signing en reclame) is een duurzame keuze. Waarom? Enerzijds omdat de bedrijven zich verbinden aan een locatie en anderzijds omdat de contracten vaak langdurig zijn. De reclame is gericht op lokale passanten, waardoor er lokaal een netwerk van leveranciers en afnemers kan ontstaan. Dat is goed voor de lokale economie, maar ook voor het beperken van vervoersbewegingen. Het voordeel van de langdurige contracten is dat het straatbeeld niet iedere week wisselt en de materialen een lange levensduur hebben.

Wilt u meer weten over duurzaamheid en lichtmastreclame, dan sturen wij u graag onze duurzaamheidspropositie u. U kunt deze hier aanvragen via ons contactformulier.

klok